Een automatiek op locatie is een uitkomst

Automatiek huren

Houdt u binnenkort een feest waar de nodige bezoekers worden verwacht? Of organiseert u een evenement voor al uw zakelijke relaties? Wanneer u zorgt voor de aanwezigheid van een hapje en een drankje dan draagt dat natuurlijk sterk bij aan de sfeer en beleving van uw gasten.

Maar het organiseren van catering is vaak kostbaar en het uitserveren van maaltijden kan behoorlijk complex zijn. En voordat u het weet heeft de helft van uw gasten niets gehad of is het eten koud. Food on Tour heeft hiervoor de oplossing. Bij ons kunt u namelijk een automatiek huren.

Een automatiek oftewel snackwand is een muur met luikjes die u via ons kunt huren voor op uw feest of evenement. De gebruiker werpt een muntje in en kan vervolgens het luikje van zijn keuze openen. Daarachter bevindt zich de snack of het hapje waar hij behoefte aan heeft. Door een automatiek te huren kunt u ervoor zorgen dat uw gasten zichzelf eenvoudig kunnen bedienen en dat niemand iets tekort komt.

Diverse voordelen van het huren van een automatiek

Afgezien van sfeer, beleving en gemak heeft het huren van een automatiek nog meer voordelen. Doordat de voedingswaren in de kleine cabine liggen, blijven ze langer vers en op temperatuur. Ook wanneer ze al even geleden bereid zijn.

Dat zorgt voor minder druk op het cateringproces. Een ander voordeel is dat ongedierte zoals wespen niet bij de voedselwaren kunnen.  Wanneer u besluit om een automatiek te huren via Food on Tour dan kunt u kiezen uit een wand met een vintage uitstraling of een uitvoering in steigerhout.

U kiest gewoon voor de uitvoering die het beste past bij de sfeer van uw evenement. U kunt kiezen uit 2 of 3 rijen en er zijn meerdere automatieken beschikbaar wanneer u er diversen tegelijk wilt huren.

Gun uzelf en uw gasten gemak

Hebben wij u overtuigd van de voordelen die gepaard gaan met het huren van een automatiek? Neem dan contact op met Food on Tour.

Wellicht kunnen wij u ook nog inspireren met de andere mogelijkheden in ons verhuurassortiment. Wij zorgen in elk geval voor een topfeest of evenement.

Huur nu een automatiek

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een automatiek van Food on Tour haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis.