Frietwagen op uw evenement

Heeft u binnenkort een feest of evenement? Een familie- of bedrijfsfeest organiseren kunt u het beste bij Food on Tour regelen. Bij Food on Tour kunt u voor iedere gelegenheid een frietwagen huren op locatie. Met overheerlijke verse friet en een ruim assortiment aan kwaliteit snacks biedt Food on Tour verschillende pakketten aan waar u uit kunt kiezen. 

Menu pakketten friet en snacks

De verschillende Menu pakketten variëren van het meest gekozen VIP Menu, tot een gericht Budget Menu. Wij doen er alles aan om van uw feest of evenement een succes te maken. Van alles inclusief tot aan een luxe bar en eigen bediening. Laat u adviseren om te bekijken welk pakket voor uw feest het beste past. Neem vrijblijvend contact met ons op via: +31(0)6 – 21403763 of vul ons contactformulier in op onze contactenpagina. Benieuwd naar de verschillende menu's? Bekijk ze hieronder.

Altijd verse friet

Uw feest is niet compleet zonder verse friet! Gelukkig kunt u bij Food on Tour uw feest of evenement compleet maken met overheerlijke frietjes. Ook de goede kwaliteit snacks horen hier natuurlijk bij zoals een heerlijke mexicano of lekkere kroket. Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of wellicht een buurtfeest? Kies dan voor Food on Tour en beleef een complete ervaring voor uw feest!

MENU L

6,50 Kinderen tot 10 jaar €5,00
  • Onbeperkt eten
  • Beperkt assortiment

MENU XL

7,50 Kinderen tot 10 jaar €6,00
  • Onbeperkt eten
  • Uitgebreid assortiment
Meest gekozen

MENU XXL

8,50 Kinderen tot 10 jaar €7,00
  • Onbeperkt eten
  • Volledig assortiment

V.I.P. MENU

26,00 Vanaf 50 personen
  • Onbeperkt eten en drinken
VIP

BUDGET

3,10 Vanaf 100 personen
  • Scholen en instellingen

BUDGET PLUS

5,10 Vanaf 100 personen
Vanaf 150 personen €4,60-
  • Scholen & Instellingen

Welk pakket voor uw feest

Indien u nog niet weet welk menu voor uw feest het meest geschikt is, kunt u zich door Food on Tour laten adviseren. Wij kijken dan samen met u welke mogelijkheden er zijn voor uw feest. 

Budget of V.I.P. Menu?

Met de verschillende pakketten van Food on Tour heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten menu's. Zo heeft Food on Tour een speciaal V.I.P. Menu waarbij onbeperkt eten en drinken all-inclusive is. Dit maakt uw evenement geheel verzorgd met alle luxe die u zich maar kunt wensen. Naast het meest geboekte V.I.P. Menu biedt Food on Tour ook een Budget Menu aan. Voor o.a. scholen en instelling erg interessant. Zo is er voor ieder wat wils, voor elk budget en elke gelegenheid!

Passend menu voor elke gelegenheid

Budget Plus menu

Speciaal voor diegene met iets minder budget hebben wij een Budget Plus Menu. Rekening houdend met o.a. scholen en instellingen. Het Budget Plus Menu is vanaf 100 personen te boeken en kost € 5,10 per persoon.

XL menu

Het meest gekozen menu bij Food on Tour. Onbeperkt eten en een uitgebreid assortiment aan kwaliteit snacks zit bij dit XL Menu inbegrepen. Een ruime keuze aan snacks én sauzen op locatie!

Neem contact op voor meer informatie

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend pakket. Wilt u meer informatie over onze wagens? Neem dan contact met ons op.