Publiekscatering

Unieke Horeca voor uw bezoekers

Opzoek naar publiekscatering voor uw evenement? De foodtruck, frietwagens, grill wagen en snackmuren van Food On Tour zijn ook beschikbaar voor publiekscatering op uw evenement

Verras uw bezoekers met een uniek mobiele Schwenkgrill. Vanuit de Grillwagen serveren we de lekkerste broodjes beenham, hamburger of worst.

Naast de originele Grillwagen beschikt Food on Tour over meerdere frietwagens welke gebruikt kunnen worden voor de verkoop van eten en drinken op festivals en evenementen.

Of wat dacht je van onze vintage snackmuren. Een mooie aanvulling voor de catering. We hebben er verschillende in diverse afmetingen. Snacken uit de muur blijft populair.

Wij komen graag naar u toe en grillen of bakken op locatie de lekkerste snacks, broodjes en friet voor uw gasten. En dit met veel plezier! Bekijk onze facebook pagina voor sfeer impressies

Mogelijkheden

Publiekscatering voor alle soorten evenementen

Van motorcross tot vrijmarkt, van cultuurfestival tot dance event. Een dag of meerdere dagen. De catering van Food on Tour is flexibel, gastvrij en uniek voor uw evenement. We serveren alleen de beste kwaliteit friet, broodjes en snacks. Onze medewerkers zijn ervaren en klantvriendelijk.  

Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

publiekscatering

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

publiekscatering

Food on Tour heeft een ruime ervaring met diverse soorten publiekscatering op verschillende evenementen. Wij bakken al jaren voor kleine en grote groepen op locatie. Neem contact met ons op voor informatie en mogelijkheden. Op verzoek kunnen wij uiteraard ook diverse referenties opgeven. Food on Tour zorgt voor een unieke catering op uw evenement.