Perfecte voorziening voor mobiele catering

BBQ wagen huren

Zorg voor extra gezelligheid tijdens uw feest of evenement door uw bezoekers iets heerlijks te eten en te drinken aan te bieden. Veel werk en kostbaar? Dat valt reuze mee.

Want u kunt bij Food on Tour een Barbecuewagen huren inclusief bemanning. Vanuit deze grillwagen verspreidt zich binnen no time een heerlijke geur over uw evenemententerrein. Het water zal de mensen in de mond lopen.

De BBQ wagen van Food on Tour kan beschouwd worden als een ‘all-in-one’ cateringvoorziening die zo uw feestterrein oprijdt. Van daaruit is het aanbieden van heerlijk eten en drinken een koud kunstje. En deze wagen is ook nog eens een echte blikvanger. Hij springt in het oog en geeft een extra feestelijk karakter aan uw evenement.

foodtruck huren eindhoven

Hoe werkt het huren van een BBQ wagen ?

Met Food on Tour maakt u vooraf de nodige afspraken over hoe u uw gasten wilt laten bedienen en waarmee. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf zeker niet voor verrassingen te staan, bijvoorbeeld op het gebied van kosten.

Laat ons uw gasten bijvoorbeeld gedurende anderhalf uur de heerlijkste spijzen uitserveren. Enkele voorbeelden:

• Luxe broodje worst.
• Broodje met gegrilde beenham.
• Verse luxe hamburger met spek en kaas.

Wanneer u besluit om onze BBQ wagen te huren, dan kunt u kiezen uit diverse food-pakketten die wij al voor u hebben samengesteld. Wilt u extra porties friet aanbieden? Dat is geen probleem.

Daarnaast kunnen wij ook dranken uitserveren. Uw gasten zullen voldaan huiswaarts keren en zij zullen zich uw evenement na afloop nog lang heugen.

Plug-and-play

Wij nemen de te huren barbecue wagen mee, installeren deze in een mum van tijd en u beschikt direct over een semi-overkapte feestlocatie.

Aan de ronde bar kunnen mensen staand hun spijzen nuttigen. Dat zorgt voor saamhorigheid en gezelligheid. Een BBQ wagen huren, u zult het zien: dat draagt echt iets bij aan uw feest of evenement.

Huur nu een BBQ wagen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een BBQ wagen van Food on Tour. Zo haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis!