Voor alle feesten en partijen

Foodtruck Huren Den Bosch

Een foodtruck huren in Den Bosch? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Met onze foodtruck kunnen wij u totaal ontzorgen op gebied van eten en drinken. De unieke schwenkgrillwagen van foodontour.nl is geschikt voor alle feesten, groot en klein. Wij komen naar u toe en bakken op locatie de heerlijkste snacks en broodjes. Daarnaast kunnen we ook de drankcatering voor u verzorgen. Voor slechts €35,50 per persoon kunnen uw gasten 2 uur lang onbeperkt eten van de grill en 5 uur lang onbeperkt drinken. Inclusief bediening! Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van een van onze andere pakketten. Of vraag een offerte op maat aan

Waar we ook komen met onze grillwagen, onze medewerkers zijn altijd enthousiast en bakken voor uw gasten de lekkerste gerechten. De transportkosten houden we zo laag mogelijk, zodat een foodtruck voor iedereen betaalbaar blijft. Naast Den Bosch komt u de foodtruck van Food on Tour en de frietwagens van Frietje on Tour ook regelmatig tegen in Rosmalen, Vught, Vlijmen en andere plaatsen in de regio.

foodtruck huren den bosch

Grillwagen huren in Den Bosch

De grillwagen van Food on Tour is geschikt voor diverse feesten en partijen. Zet hem neer op uw bruiloft en serveer uw gasten een heerlijke maaltijd of snack. Maar ook op een bedrijfsfeest misstaat deze grillwagen niet. De schwenkgrill wordt op ieder feest goed ontvangen.

De grillwagen voldoet aan alle (voedsel)veiligheidseisen. Wij serveren uitsluitend kwaliteit.

All-Inclusive Foodtruck

De grillwagen/schwenkgrill is meer dan alleen een foodtruck. Met ons all-inclusive pakket haalt u verassend veel in huis voor een scherpe prijs!

Voor slechts €35,50 per persoon kunt u 2 uur onbeperkt eten (beenham, hamburger, braadworst, belegd op luxe broodjes met diverse sauzen & friet). En 5 uur onbeperkt drinken met luxe bar, bediening, bier van de tap, 7 soorten frisdrank en 4 soorten wijn. Onbeperkt genieten dus.

Foodtruck huren in Den Bosch

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en laat u verbazen door onze scherpe prijzen voor catering op locatie. Met onze grillwagen haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis!