Populaire Grillwagen nu ook in Eindhoven

Foodtruck Huren Eindhoven

Goed nieuws! De populaire Schwenkgrill van Food on Tour is nu ook verkrijgbaar in Eindhoven. Wilt u graag een foodtruck huren in Eindhoven?  En bent u nog op zoek naar iets origineels? Onze veelzijdige grillwagen komt naar u toe. Voor kleine en grote feesten, wij bakken op iedere locatie de lekkerste broodjes en snacks.  Frietjes erbij? Geen probleem, het kan allemaal met de schwenkgrillwagen van Food on Tour.

Alle dagen van de week rijden we door het land en voorzien vele feesten en feestgangers van de lekkerste gerechten vanuit onze foodtruck. Bedrijfsfeest of tuinfeest, we parkeren waar u wilt en onze enthousiaste medewerkers bakken onbeperkt de lekkerste gerechten voor uw gasten. Al vanaf €13,50 per persoon heeft u al een foodtruck voor uw deur staan.

Maar ook voor carnaval en op vrijmarkten is de grillwagen een graag geziene foodtruck. Bent u opzoek naar een foodtruck voor publiekscatering? Ook dat kunnen we verzorgen. We hebben ruime ervaring met catering op locatie. Zo hebben we al gestaan op diverse motorcross evenementen en op de Dakar Preproloog. 

foodtruck huren eindhoven

Grillwagen huren in eindhoven

De grillwagen annex foodtruck van Food on Tour doet het ook goed op communie, bruiloft of bouwvakborrel. Of voor uw familiefeest in de tuin. Ondanks zijn ruime afmeting kunnen we onze grillwagen op bijna iedere locatie neerzetten.

Kies uit onze pakketten of vraag een op maat gemaakt pakket aan. Totaal ontzorgd? Kies dan voor ons all-in pakket inclusief drank en bediening. 5 uur lang onbeperkt drinken, 2 uur lang onbeperkt eten, al vanaf €35,50 per persoon.

Unieke schwenkgrill op locatie

De unieke schwenkgrill van Food on Tour wordt altijd goed ontvangen. De ruime bar en lekkere snacks zorgen in combinatie met onze enthousiaste medewerkers voor een geslaagd feest. U vraagt, wij bakken. Op elk gewenst moment van de dag. De wens van de klant staat centraal. Bekijk onze facebookpagina voor diverse referenties.

Foodtruck huren in Eindhoven

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw eigen feest. Met de foodtruck van Food on Tour haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis.