voor grote en kleine groepen

Foodtruck Huren Helmond

Tijd voor feestje? En wilt u een foodtruck huren in Helmond? Food on Tour heeft altijd wel een goede foodtruck beschikbaar in Helmond. Met onze unieke schwenkgrill haalt u gegarandeerd een foodtruck in huis die aanslaat bij uw gasten. Deze grillwagen voldoet aan alle HACCP veiligheidseisen voor voedsel en is inzetbaar op iedere gewenste locatie.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we vast een aantal pakketten voor u samengesteld. Wilt u liever toch iets anders voor uw gasten. Neem dan contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu opzoek bent naar broodjes beenham, of lekkere worst of hamburgers. Wij bereiden het voor u op locatie! Aanvullen met frietjes of drank is ook geen probleem. Of kies voor ons All-in pakket. 5 uur onbeperkt drinken, 2 uur onbeperkt eten, voor slechts €35,50 per persoon.

foodtruck huren helmond

Schwenkgrill Foodtruck huren in Helmond

Voor grote en kleine feesten bent u bij Food on Tour aan het juiste adres voor een Foodtruck. Onze Grillwagen komt overal. U bepaalt de plaats en tijdstip, wij komen de heerlijkste broodjes en snacks bereiden. Een unieke foodtruck hoeft niet duur te zijn. Al vanaf €13,50 per persoon komen wij 2 uur bij u op locatie en kunnen uw gasten onbeperkt eten.

Bedrijfsfeest, bruiloft, tuinfeest of afscheidsborrel. Met onze schwenkgrill zit u altijd gebakken.

De Grillwagen van Food on Tour

Met de unieke grillwagen van Food on Tour verrast u uw gasten iedere keer weer. We bakken de lekkerste snacks en maken de lekkerste broodjes op locatie. Zoekt u naast een foodtruck ook nog een frietwagen? Onze frietwagens zijn een aanvulling op de foodtruck voor de grotere feesten en partijen. Geef uw gasten nog meer keus met de meest complete frietwagen van de regio.

Foodtruck huren in Helmond

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een foodtruck in Helmond. Food on Tour bezorgt u snel een offerte op maat voor uw feest.