unieke Grillwagen op locatie

Foodtruck Huren Tilburg

Op zoek naar een unieke Foodtruck voor uw feest of festival? De Schwenkgrill van Food on Tour is een unieke grillwagen waarmee u uw gasten voorziet van de lekkerste snacks. Onze mooie grillwagen kunnen we overal in Tilburg en omgeving neerzetten. Voor bedrijfsfeesten, maar ook voor bruiloften, communies en familiefeesten haalt u iets unieks in huis. Een foodtruck huren in Tilburg is snel geregeld.

Naast onze grill foodtruck beschikken we ook over een aantal frietwagens waar we mee door het hele land trekken. Zowel onze frietwagens als grillwagen voldoen aan alle HACCP-eisen. Wij kunnen u dus garanderen dat het met de voedselveiligheid dik in orde is.

Grillwagen als foodtruck huren in tilburg

Bij een foodtruck/grillwagen hoort natuurlijk een uitgebreid assortiment. U heeft bij ons een ruime keuze aan broodjes en snacks. We passen het menu geheel aan naar uw wensen. Vele mensen, vele smaken. Voor ieder budget kunnen we wel een goed menu samenstellen. Voor kleine groepen, maar natuurlijk ook voor grotere groepen. Food on tour denkt met u mee. Wilt u extra friet of onbeperkt drinken bijboeken? Geen probleem! Ook dat is te regelen bij Food on Tour. 

foodtruck huren tilburg

Een foodtruck voor ieder feest

De foodtruck van Food on Tour misstaat op geen enkel feest. Waar u ons ook nodig heeft, we zetten een unieke setting voor uw gasten neer.  U kunt ons boeken waar en wanneer u wilt. Wij passen ons aan. 

Neem contact met ons op voor alle opties en mogelijkheden, of neem een kijkje tussen onze  standaard pakketten. U heeft al 2 uur onbeperkt eten vanaf slechts €13,50 per persoon! 

Vrijblijvende offerte aanvragen om een foodtruck te huren in Tilburg

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden van Food on Tour.