De perfecte mobiele cateringvoorziening

Grillwagen huren

Uw feest of evenement is pas echt af wanneer u uw gasten wat heerlijks te eten kunt aanbieden. Wat dacht u in dat opzicht van heerlijke, vers gerilde voedingswaren? Dat zorgt voor een aangename en gezellige geur. En het smaakt zo mogelijk nog beter.

De Foodtruck Grillwagen van Food on Tour is de perfecte mobiele cateringvoorziening om uw feest of evenement extra speciaal te maken! U kunt deze grillwagen bij ons huren. Het is een echte blikvanger die een gezellige sfeer uitstraalt tijdens uw feest of evenement.

Foodtruck Grill Wagen

Hoe werkt dat: zo’n grillwagen huren?

Onze grillwagen kunt u huren inclusief personeel. U kunt uw gasten bijvoorbeeld 1 of 2 uur lang (of indien gewenst zo lang als u wilt) onbeperkt laten eten. Voorbeelden van voedingswaren die u door ons personeel vanuit de wagen kunt laten bereiden:

– Smaakvolle luxe broodjes worst.
– Heerlijke verse hamburgers.
– Broodjes gegrilde beenham.

U kunt het pakket dat u wilt laten verzorgen vooraf bij ons uitkiezen. Wanneer u besluit om onze grillwagen te huren, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een pakket waar extra friet bij inbegrepen zit. Ook dranken kunt u door ons via de te huren grillwagen uit laten serveren. Uw gasten zullen voldaan huiswaarts keren.

Uw feest of evenement wordt een groot succes

De grillwagen die u kunt huren bij Food on Tour geeft een geweldige uitstraling aan uw feest of evenement.

Er is sprake van een rondvormig bargedeelte waaraan een groot aantal gasten tegelijk kan staan en waaraan etenswaren ook staand genuttigd kunnen worden. Dat zorgt natuurlijke voor een gezellige setting waarin de mensen samen genieten.

Wij komen graag naar u toe en grillen dan op locatie de lekkerste snacks voor al uw gasten. Wilt u meer informatie over het huren van een grillwagen, neem dan contact op met Food on Tour.

Huur nu een grillwagen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een grillwagen van Food on Tour haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis.