Voor optredens en meer

Podiumwagen huren

Organiseert u binnenkort een evenement of festival? Dan kunt u bij Food on Tour een fraaie podiumwagen huren. Stel u eens voor: door middel van onze mobiele evenementenwagen kunt u iedere locatie binnen een mum van tijd omtoveren tot een heus festivalterrein.

De wagen kan gebruikt worden als podium waarop kleine optredens gegeven kunnen worden. U kunt er bijvoorbeeld een band op laten spelen en u kunt het podium gebruiken om van daaraf de bezoekers van uw evenement toe te spreken. Door de verhoogde podiumwagen kan elke toeschouwer uitstekend zien wat zich daar verderop op dat podium allemaal afspeelt.

Ook in geval van sportevenementen is het heel erg handig om onze podiumwagen te huren.

De winnaars moeten immers gehuldigd en toegezongen worden. Door de verhoogde wagen kan iedereen ze goed zien. De huldiging krijgt op deze manier een goede, professionele uitstraling en kan bovendien overdekt plaatsvinden.

foodtruck huren eindhoven

uw eigen glazen huis huren

Daar waar een evenement plaatsvindt daar is sprake van sponsoren en die willen graag met naam en toenaam genoemd worden. Daarom kunt u kiezen voor het huren van een podiumwagen die voorzien is van sponsor-banners.

 Dergelijke banners kunnen aan beide zijkanten geplaatst worden en natuurlijk prominent op de achterwand. Ook op het dak kan een specifiek banner ontwerp worden gerealiseerd. Wilt u uw eigen onderneming in het zonnetje zetten of juist de naamsbekendheid van andere bedrijven een ‘boost’ geven? Onze podiumwagen is er perfect voor. De ontwerpen dient u wel zelf aan te leveren.

Realiseer een complete studio

U kunt onze podiumwagen ook huren inclusief transparante wanden. Zo ontstaat een soort glazen huis van waaruit bijvoorbeeld uitzendingen tijdens evenementen kunnen worden verzorgd.

Zoals u ziet: mocht u besluiten om onze podiumwagen te huren dan zijn de mogelijkheden eindeloos voor u.

Huur nu een podiumwagen

Neem contact op met Food on Tour wanneer u uw specifieke wensen met ons wilt bespreken.