Maak je eigen unieke ervaring!

Huur een glazen huis

We kennen allemaal het concept van het glazen huis. Een aantal Dj’s neemt daarbij in de laatste weken van het jaar intrek in een doorzichtige radiostudio die tijdelijk ook door hen bewoond wordt. Van daaruit wordt dan radio gemaakt. Een leuk concept dat u ook kleinschalig op uw feest of evenement kunt toepassen.

U kunt namelijk uw eigen glazen huis huren via Food on Tour.

Een glazen huis huren: hoe dan?

Het mobiele glazen huis dat u bij ons kunt huren wordt in de basis gevormd door een podiumwagen die bestaat uit een uitklapbare aanhanger.

De podiumvloer is uitschuifbaar en een van de zijwanden van de minitrailer vormt het dak. Op die manier ontstaat binnen enkele tellen een heuse podiumconstructie die u via Food on Tour kunt huren.

Door toepassing van transparante wanden ontstaat vervolgens een heus glazen huis.
Het transparante, mobiele huis dat men via ons kan huren heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 30 vierkant meter.

In uitgeklapte toestand is de vloer namelijk 6 meter breed en 5 meter lang. U kunt het glazen huis inrichten conform uw eigen wensen. Het publiek kan dan van een afstandje toekijken naar wat er binnen allemaal gebeurt. Het maken van radio- of tv-programma’s is het meest voor de hand liggend.

Commerciële waarde

Besluit u ons mobiele glazen huis te huren dan kunt u zorgen voor extra aankleding door de toepassing van banners.

Daarmee communiceert u uw boodschap of de aandacht kan worden gevestigd op de naam van de sponsoren. De banners kunnen op zowel het dak, de achterwand als aan de zijkanten worden gepositioneerd. De ontwerpen voor de banners dient u zelf te vervaardigen.

Neem contact op met Food on Tour om de mogelijkheden van het huren van ons mobiele glazen huis te vernemen.

Huur nu een glazen huis

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een glazen huis via Food on Tour. Wij zorgen ervoor dat uw evenement zal slagen