Ga voor een unieke display!

Huur nu een mobiele beursstand

Wilt u binnenkort de aandacht vestigen op uw organisatie of bedrijf tijdens een beurs of een evenement? Maar beschikt u niet over de middelen om uw organisatie uiterst krachtig te positioneren?

Bij Food on Tour is het mogelijk om een mobiele beursstand te huren. Vanaf het podium dat door onze mobiele beursstand wordt gevormd, kunt u de beursbezoekers toespreken en kunt u de aandacht op uzelf vestigen.

Onze stand vormt een toegevoegde waarde in uw commerciële plannen.
Lok de bezoekers eenvoudig naar uw stand!

foodtruck huren eindhoven

Waarom een mobiele beurs stand huren?

Door een mobiele beurs stand te huren neemt u een heus podium mee naar uw evenement. Binnen een mum van tijd is de kleine trailer omgebouwd tot een verhoogd plateau.

Een van de zijwanden wordt uitgeklapt als dakconstructie waardoor de stand eventueel ook buiten en zelfs bij slecht weer gebruikt kan worden.

Wanneer u dat wilt kunt u de stand zelfs van transparante zijwanden voorzien zodat u een afgesloten ruimte creëert die meer privacy biedt. Bezoekers kunnen dan door dit ‘gazen huis’ wel nieuwsgierig naar binnen kijken maar u kunt binnen rustig gerichte, zakelijke gesprekken voeren.

Bijdrage aan uw totale commerciële positionering

Een sterke eigenschap van de mobiele beurs stand die u via ons kunt huren, betreft de weergave van banners. Zowel op de dakconstructie als op de achterwand en de zijwanden kunt u banners aanbrengen die uw bedrijfsnaam goed zichtbaar maken.

Op die manier zorgt u ervoor dat de mobiele beursstand extra wordt aangekleed. Dit draagt bij aan de professionaliteit van uw bedrijfspresentatie.

Nu een mobiele beursstand huren!

Een mobiele beursstand huren is een goed idee wanneer u tijdens een beurs of evenement goed voor de dag wilt komen.

Maar bekijk ook eens de andere mogelijkheden die wij bieden ten aanzien van de verhuur van objecten voor feesten en evenementen.

Wilt u een mobiele beursstand huren als ondersteuning tijdens evenementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.