Ga on tour met je radio studio !

Mobiele radio studio huren

Bent u binnenkort betrokken bij (de organisatie van) een evenement of een festival? Kijk dan eens rond op de website van Food on Tour. Wij bieden diverse mogelijkheden aan ten aanzien van de verhuur van food en non-food gerelateerde objecten.

Zo is het onder andere mogelijk om bij ons een mobiele radio studio te huren. Maar de studio kan natuurlijk op een tal van andere manieren ingezet worden. Om wat voorbeelden te geven; als mobiele tattoo studio, mobiele fotografie studio, mobiele opname studio. In feite zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u zelf kiezen hoe u de mobiele studio invulling geeft.

Vanuit een mobiele radio studio die u via ons kunt huren, kunnen rechtstreekse uitzendingen worden verzorgd. We kennen allemaal het concept van ‘het glazen huis’. Het schept een prima sfeer wanneer radio vanuit onze mobiele unit kan worden gemaakt voor een publiek dat live kan toekijken.

foodtruck huren eindhoven

Maak een radio studio via Food on Tour

De basis van de mobiele radio studio die u bij ons kunt huren is een podiumwagen. Deze aanhangwagen is uitklapbaar en stelbaar zodat in een mum van tijd een heuse, overdekte podiumconstructie ontstaat.

Deze basis heeft een ‘open’ karakter maar door toepassing van glazen wanden ontstaat een afgesloten binnenruimte die ideaal dienst kan doen als mobiele studio.

De radio studio die u kunt huren via Food on Tour kan heel gemakkelijk worden voorzien van allerlei banners waarmee extra zichtbaarheid aan de unit gegeven kan worden. De banners, waarop bijvoorbeeld de namen van sponsoren en dergelijke kunnen prijken, kunnen aan de zijkanten en op de achterwand worden aangebracht.

Ook de dakconstructie van de mobiele radio studio die u via ons kunt huren, kan van een sfeervol banner voorzien worden.

Specificaties mobiele studio

De podiumwagen die ook dienst kan doen als radio studio is 6 meter lang en maar liefst 5 meter diep. De totale vloeroppervlakte komt daarmee op 30 vierkante meter.

Dat is voldoende voor een flinke studio waarin u ook diverse gasten zult kunnen ontvangen.

Wacht niet met het huren van onze mobiele radio studio maar neem direct contact op met Food on Tour.

Huur nu een mobiele studio

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een mobiele studio viaFood on Tour. Wij zorgen ervoor dat uw evenement zal slagen