Huur nu een snackfiets op locatie

Snackfiets huren

Food on Tour is al jaren hét adres voor verzorging van foodtrucks op locatie. Wij beschikken over diverse cateringconcepten en wij ontwikkelen die concepten steeds door. Zelfs voor het huren van een snackfiets kunt u tegenwoordig bij ons terecht.

De bezoekers van een evenement, van een muziekfestijn tot een bruiloft, ze worden in de loop van de dag allemaal hongerig. Bij het organiseren van uw evenement kan het heel wat moeite kosten om de catering in eigen beheer te regelen. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en kies voor een foodtruck, grillwagen of snackwand op uw feestterrein. Wij voorzien uw bezoekers van heerlijke snacks. Past zoiets niet in uw ambiance? Kijk dan eens naar onze snackfiets. Daarmee wordt de uitgifte van heerlijke etenswaren van een compleet ander, ludiek jasje voorzien.

foodontour-snackfiets

Wat is een snackfiets?

Onze snackfiets is een echte eyecatcher op uw feest of partij. Het betreft een bakfiets welke is voorzien van een snackmuur waarmee u zowel warme als koude snacks en gerechten kunt uitdelen. Denk aan heerlijke bourgondische kroketten of een frietje mayo voor iedereen. De bakfiets is voorzien van opvallende ledverlichting en springt in het oog bij iedereen.

U kunt de snackfiets ook gebruiken als ludiek uitgiftepunt voor non-foodproducten zoals cadeautjes ter aandenken aan uw bruiloft of voor relatiegeschenken.

Food on Tour zorgt voor heerlijke snacks

Wij komen graag op uw locatie om de heerlijkste friet en kwaliteit snacks voor u en uw gasten te bakken. Met onze schwenkgrill geniet uw gezelschap 2 uur lang van heerlijke luxe broodjes beenham, verse broodjes hamburger en van broodjes worst. Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar voor wat betreft menu’s. Ook onbeperkt eten is een optie.

Onze snackfiets met snackmuur is er niet om mee te fietsen. U kunt de snackmuur op de snackfiets presenteren met muntinworp wanneer u dat wilt. Op die manier kunt u d.m.v. de uitgifte van munten garanderen dat al uw bezoekers stuk voor stuk te eten krijgen. Het combineren van verschillende van onze al dan niet bemande faciliteiten is natuurlijk ook mogelijk.

Onze snackfiets, daar zal na afloop van uw festiviteit nog lang over nagepraat worden. Neem daarom direct contact met ons op voor de mogelijkheden t.a.v. verhuur.