Ga voor iets unieks!

Snackmuur huren voor
tijdens uw bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u nu vast druk met de voorbereidingen van het trouwfeest. De meeste mensen willen van hun trouwdag graag een onvergetelijke dag maken, dat is logisch.

En ze zijn dan ook op zoek naar bijzondere en ludieke zaken die extra karakter geven aan zo’n dag. Mogen wij van Food on Tour eens een voorstel aan u doen?

Wat dacht u ervan om een snackmuur van ons te huren tijdens uw bruiloften? Een snackmuur huren op bruiloften kan op meerdere manieren voor een bijzondere bijdrage zorgen.

foodtruck huren eindhoven

Waarom zou u een snackmuur huren tijdens uw bruiloft?

Allereerst is er natuurlijk het aspect catering. U wilt uw gasten graag voorzien van een drankje met daarbij een hapje. Door een snackmuur te huren tijdens bruiloften kunnen etenswaren overzichtelijk en hygiënisch worden aangeboden aan de diverse gasten. Zij kunnen zich bovendien goed zelf bedienen. Eventueel kunt u hen van muntjes voor muntworp voorzien. Zo houdt u er controle op dat iedereen genoeg krijgt. Een voordeel van het huren van een snackmuur tijdens een bruiloft is ook dat je de overlast van ongedierte zoal wespen en dergelijke beperkt.

Unieke bijdrage

Ook op een andere manier kan het huren van een snackmuur tijdens bruiloften voor een unieke bijdrage zorgen.

Veel mensen willen hun gasten naar huis sturen met een leuk presentje. Het komt nogal eens voor dat deze door gasten worden vergeten.

Wat is er nu leuker dan een snackmuur te huren tijdens uw bruiloft, deze pontificaal op te stelen bij de uitgang en er zo voor te zorgen dat iedereen zijn cadeautje mee naar huis neemt?

Bent u overtuigd?

U kunt er toch niet omheen. Een snackmuur huren tijdens een bruiloft is een goed idee. Het heeft functionele voordelen, is ludiek en zorgt voor sfeer. 

Wij hebben meerdere, hoogwaardige uitvoeringen van smackmuren beschikbaar. Neem contact op met Food on Tour voor de mogelijkheden.