Display uw catering op een unieke manier

Maak met een snackmuur
uw catering uniek

Organiseert u binnenkort een feest of een evenement? Dan is het toch wel een meerwaarde wanneer u uw gasten en bezoekers een heerlijk drankje en hapje kunt aanbieden. Maar het zelf verzorgen van catering is een inspannende bezigheid en het inhuren van een cateraar die u het werk uit handen neemt, is vaak tamelijk kostbaar.

Bovendien wilt u graag waarborgen dat er voor al uw gasten voldoende is. Wat prettig is, is dat wij van Food on Tour de ideale oplossing aan u kunnen aanbieden. Bij ons kunt u namelijk een snackmuur huren ten behoeve van de catering op uw feest of evenement.

foodtruck huren eindhoven

Dé oplossing voor het verzorgen van catering

De snackautomaat is natuurlijk een typisch Nederlands fenomeen. Wie kent het principe niet dat men een muntje inwerpt waarna men een luikje naar keuze kan openen en men er de gewenste snack uit kan nemen?

Vanzelfsprekend is het zo dat wanneer u besluit om een snackmuur te huren ten behoeve van uw catering, u zelf kunt bepalen welke voedingswaren u wilt aanbieden. Omdat onze snackwanden een moderne, hoogwaardige uitstraling hebben hoeft dat helemaal niet per se fastfood te zijn.

Unieke etalage

Onze snackmuur kunt u beschouwen als een wand vol kleine etalages waarnaar uw bezoekers met veel plezier zullen staren.

Het huren van een snackmuur ten behoeve van catering draagt daarmee ook sterk bij aan de funwaarde tijdens uw feest of evenement.

De keuze is aan u!

Bij Food on Tour heeft u diverse keuzes wanneer u een mobiele snackmuur ten behoeve van uw cateringactiviteiten wilt huren. Wij bieden wanden aan met verschillende uitstralingen.

Ook qua capaciteit verschillen onze muren. U kunt kiezen uit 2 of 3 rijen. Mocht u besluiten om de snackmuur te huren ten behoeve van commerciële catering activiteiten dan kunt u zelf bepalen en instellen welke muntinworp u per product vraagt. Muntvrije bediening kan natuurlijk ook.