Een uniek karakter

Snackmuur huren voor
unieke trouwbedankjes

Treedt u binnenkort in het huwelijksbootje? Bij voorbaat al gefeliciteerd dan! Dan bent u momenteel vast druk bezig met het regelen van de bruiloft. Daar komt nogal wat bij kijken.

Al dat geregel is leuk maar intensief. En veel mensen ervaren ook de noodzaak om een origineel en ludiek karakter aan het feest te kunnen geven.

U wilt immers dat uw gasten zich uw bruiloft nog lang zullen herinneren. Door een snackmuur te huren voor unieke trouwbedankjes, zorgt u voor zo’n origineel karakter van uw feest.
Het is in Nederland gebruikelijk om de gasten na afloop van unieke trouwbedankjes te voorzien.

Dat kan vanalles zijn, van tastbaar tot eetbaar. Het komt nogal eens voor dat de bedankjes door de gasten worden vergeten. Door een snackmuur te huren die u pontificaal bij de uitgang opstelt, kunt u waarborgen dat alle gasten hun unieke trouwbedankjes daadwerkelijk mee naar huis zullen nemen.

foodtruck huren eindhoven

Unieke trouwbedankjes vanuit een snackmuur

Wanneer u wilt kunt u de gasten zelfs van een muntje voorzien waarmee zij de unieke bedankjes uit de snackmuur kunnen halen. In de kleine cabine van de muur zijn de bedankjes prominent zichtbaar.

En eventueel kunt u de gasten ook nog laten kiezen wat ze willen.

Over het exacte bedankje zult u zelf nog na moeten denken, daar kunnen wij u niet mee te helpen. Maar door het aan te bieden in een snackmuur die u bij ons kunt huren, weet u wel zeker dat uw trouwbedankjes sowieso op een unieke manier worden aangeboden.

Andere voordelen

Mocht u van plan zijn om uw gasten trouwbedankjes bestaande uit zoetwaren aan te bieden, dan biedt het huren van een snackmuur extra voordelen.

Daardoor wordt ongedierte zoals wespen en dergelijke namelijk geweerd. Onze snackmuur kent diverse unieke, hoogwaardige uitvoeringen zoals vintage of steigerhout.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de muur afbreuk doet aan de sfeer op uw trouwfeest.

Ga voor een unieke ervaring

Neem contact op met Food on Tour wanneer u gebruik wenst te maken van een snackmuur voor het aanbieden van unieke trouwbedankjes.

Op voorhand nogmaals, bij voorbaat gefeliciteerd namens Food On Tour!