Verspreid uw merchandise op een unieke manier

Merchandise uit een snack muur

Bent u binnenkort aanwezig op een evenement waar u veel merchandise denkt te gaan uitdelen of verkopen om uw onderneming te promoten of omzet te realiseren? Een leuke manier om merchandise op ludieke wijze aan te bieden en te presenteren is door een snackmuur te huren.

Een snackmuur is natuurlijk in principe bedoeld om voedingswaren aan te bieden. Klanten kunnen zich door middel van een muntje zelf bedienen. Ze kijken in de muur en kiezen de snack die ze graag willen consumeren. Maar waarom zou je een dergelijk concept niet kunnen gebruiken voor de distributie van merchandise? Huren dus die snackmuur!

foodtruck huren eindhoven

Merchandise uit de snackmuur

Onze snackwand is verkrijgbaar in diverse hoogwaardige uitvoeringen zoals vintage maar ook steigerhout. Qua uitstraling staat dat prima op bijvoorbeeld een beurs en de wand kan in combinatie met een (verkoop)stand fraai toegepast worden.

De snackmuur is een echte eyecatcher waar bezoekers en consumenten naar toe getrokken worden om er eens een kijkje in te nemen. De vakjes van de snackmuur die u bij ons kunt huren, kunt u vullen met allerlei soorten merchandise. Laat uw stand bezoekers zelf kiezen wat zij meenemen.

Bepaal zelf de muntinworp

Is het niet de bedoeling dat alle merchandise zomaar wordt meegenomen? Dan kunt u de snackautomatiek ook toegankelijk maken via muntinworp. Het bedrag bepaalt u zelf. Op die manier zorgt u ervoor dat klanten niet al uw artikelen zomaar meegraaien. 

En natuurlijk kunt u door een snackmuur te huren ook eenvoudig volledige commerciële exploitatie van de verkoop van merchandise realiseren.

Door een snackmuur te huren voor de verkoop of het uitdelen van merchandise, zorgt u voor een zelfstandige verkoopunit. U heeft er weinig tot geen omkijken naar en kunt zich richten op persoonlijke gesprekken met de bezoekers van uw stand of kraam. Dat geeft rust en focus. 

Huur nu de 'geautomatiseerde' merchandise verkoper

Door onze snackwand te huren neemt u een zelfstandige, ‘geautomatiseerde’ merchandise verkoper mee. Neem contact op met Food on Tour om de mogelijkheden van het huren van ons mobiele glazen huis te vernemen.

Neem hieronder contact  p met Food on Tour voor al;e mogelijkheden.