Snackmuur huren voor tijdens events

Een unieke manier om onder andere uw merchandise te displayen

Neemt u binnenkort deel aan een event waarbij u van plan bent om voedingswaren te verkopen? Dan kunnen wij u een mooie mogelijkheid bieden om extra omzet in de wacht te slepen. In de praktijk zie je nog weleens dat het tijdens events zo druk is dat klanten besluiten om maar geen bestelling te plaatsen in verband met de lange wachttijd. Maak het ze daarom gemakkelijk en laat uw klanten zichzelf bedienen tijdens events door een snackmuur bij ons te huren.

Een snackmuur huren voor tijdens uw event kan uw omzet met 10-tallen procenten verhogen. Het geeft u tijd en rust want u heeft geen omkijken naar deze volledig geautomatiseerde ‘cateringmedewerker’.

foodtruck huren eindhoven

Extra omzet gegarandeerd

Wij beschikken over een gevarieerd aanbod van snackmuren welke u via ons kunt huren. Onze wanden verschillen qua uitstraling van vintage tot steigerhout.

U kunt kiezen uit grootschalige wanden (3 rijen) en kleinere wanden (2 rijen).

En vanzelfsprekend kunt u ook meer dan één snackmuur tegelijk huren tijdens uw event. De muntinworp per vakje bepaalt u heel eenvoudig zelf. Uw klanten gooien het gewenste bedrag in de gleuf en kunnen vervolgens een product naar keuze uitnemen.

Display stijlvol uw producten

Producten worden fraai gepresenteerd in deze mobiele snackmuur. De snackmuur is dan ook niet alleen bedoeld voor gebruik van cateringactiviteiten tijdens events. U kunt er ook merchandise en dergelijke mee verkopen.

 Wij bieden diverse verhuurmogelijkheden ten aanzien van feest- en evenement gerelateerde zaken op het gebed van zowel food- als non-food.

Maak van ieder event een succes!

Bent u benieuwd naar wat wij van Food on Tour nog meer voor u kunnen betekenen, anders dan het verhuren van een snackmuur voor tijdens uw event? 

Wilt u een snackmuur huren als ondersteuning tijdens events of zoekt u naar iets anders om uw feest meer cachet te geven? Neem dan contact op met Food on Tour.