Huur nu een snackmuur op locatie

Snackmuur huren

Niets is leuker dan wanneer u een feest of een evenement organiseert en u uw gasten een hapje of zelfs een kleine maaltijd aan kunt bieden op sfeervolle wijze. En wat is er nu sfeervoller en Hollandser dan een snackmuur?

Via Foodontour.nl kunt u voor al uw feesten, partijen en evenementen een snackwand huren.
Uw gasten kunnen dan zelf hun hapje of snack uit de muur halen.

De voedingswaren blijven in de muur langer op temperatuur en vers en u heeft geen last van wespen of ander ongedierte dat zich op het eten stort. Een snackmuur huren draagt functioneel bij aan uw cateringproces en levert ook nog eens sfeervolle, ludieke bijdrage.

Een snackmuur huren via Foodontour.nl

Bij Food on Tour heeft u flink wat te kiezen wanneer u een mobiele snackmuur wilt huren. Of u nu snackautomaten eenmalig op uw kantoor wilt hebben of speciaal voor uw bedrijfsfeest. Dat is geen probleem voor ons!

De snackmuur die u bij ons kunt huren heeft een fraaie en hygiënische uitstraling. Kies bijvoorbeeld uit steigerhout of voor een vintage uitstraling van uw muur. Wij bieden ook meerdere capaciteiten aan. Zo kunt u kiezen tussen snackwanden met 2 of 3 rijen.

Afgezien van een snackmuur kunt u tegen een kleine meerprijs ook een gasfriteuse bijboeken. Dan kunt u uw gasten van een complete maaltijd voorzien.

Met of zonder inworp

De snackmuur is een typisch Nederlands concept. Uw gast of klant kan na inworp van muntgeld het luikje openen en het heerlijk verse product zo meenemen. De hoogte van de inworp bepaalt u zelf en het is ook mogelijk om de bediening inworpvrij te maken wanneer u uw gasten gratis wilt laten eten.

Maar het huren van een snackmuur kan dus op evenementen ook bijdragen aan uw omzet wanneer u de muur commercieel exploiteert. De mogelijkheden die men heeft door een snackmuur te huren zijn eindeloos. Neem daarom direct contact op met Food on Tour!

Huur nu een snackmuur

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw eigen feest. Met een snackmuur van Food on Tour haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis.