Reserveer nu een snackwand op locatie

Snackwand huren

Weet u nog wat een snackwand is? Vroeger zag je ze wat vaker dan tegenwoordig. Het is een typisch Hollands fenomeen om even snel een snack of hapje uit de muur te trekken. Je gooit het gewenste bedrag aan muntgeld in de gleuf en kunt vervolgens het luikje van je keuze openen. Daar ligt dan een heerlijke frikandel, kroket of welke snack dan ook voor je klaar.

Wist u dat zo’n wand ook heel leuk is om op een feest of evenement toe te passen?

En dan hebben wij goed nieuws want in dat geval hoeft u de wand niet zelf aan te schaffen. U kunt de snackwand gewoon huren via Foodontour.nl.

Wat houdt dat in: een snackwand huren via Food on Tour?

Wanneer u besluit om een snackmuur te huren via Food on Tour dan heeft u diverse keuzes. De snackwanden die u bij ons kunt huren hebben een mobiel karakter en zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Zo kunt u kiezen voor een uitstraling die past bij de rest van uw entourage. De wand die u bij ons kunt huren is verkrijgbaar in zowel een steigerhouten als een vintage uitstraling. Ook qua capaciteit heeft u keuzes.

Dit is natuurlijk afhankelijk van de mate waarin u gasten of klandizie verwacht. De snackwand die u bij ons kunt huren is verkrijgbaar in 2 of 3 rijen. Wordt veel opkomst verwacht, kies dan voor meerdere wanden!

Gratis of betaald

Uw gasten, klanten of zakelijke bezoekers zullen deze ludieke actie zeker kunnen waarderen. En door en snackwand te huren zorgt u er ook nog eens voor dat bijvoorbeeld wespen en ander ongedierte geen toegang hebben tot de voedingswaren.

U kunt ook een snackwand huren en kiezen voor tijdelijke commerciële exploitatie. U kunt namelijk zelf bepalen welke inworp u aan uw bezoekers in rekening brengt. Wilt u hen gratis laten eten, dan maakt u de bediening gewoon inworpvrij. Dat bepaalt u allemaal zelf.

De mogelijkheden voor wat betreft het huren van een snackwand zijn eindeloos. Food on Tour hoort graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. 

 

Huur nu een snackwand

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw eigen feest. Met een snackwand van Food on Tour haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis.